Jul
Glutenfri safranscones
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
Lige så velegnet til weekendmorgenmad som til eftermiddagste.
Tilberedningstid
25 minutterPortioner
6 stkSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 225 ° C.
Bland melmix, bagepulver og salt i en skål eller røremaskine og arbejd smørret ind i blandingen.
Tilføj mælk, kvark og honning. Saml dejen (Undgå at arbejde for længe med dejen).
Lad dejen hvile et par minutter.
Pudr hænderne med melmix og del dejen i ca. 6 lidt flade boller.
Fordel bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pensl ellr spray lidt vand på bollerne.
Drys med finthakkede hasselnødder eller mandler, tryk dem lidt ind på oversiden af bollerne.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 10-12 minutter eller indtil de har fået en fin farve.