Glutenfri blåbærmousse
Kager og sødt

Glutenfri blåbærmousse med havrebund

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Prøv vores lækre opskrift på blåbærmoussekage med glutenfri bund - du kommer ikke til at fortryde det. Nem at bage og let at holde af.

  • Tilberedningstid
    1 time 30 minutter
  • Portioner
    10-12 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

    Havrebund:

    1. Blend dadler, revet kokos, kakaopulver og salt

    2. Tilsæt kokosolie og havregryn, og bland det sammen.

    3. Fordel blandingen i en 22 cm springform. Opbevares koldt i en fryser eller køleskab mens du forbereder fyldet.

    Blåbærmousse:

    1. Opvarm blåbærrene i en gryde ved svag varme. Tag af varmen og tilsæt chokolade. Pisk indtil chokoladen er smeltet. Stil i køleskabet

    2. Bland crème fraiche og mascarpone sammen i en separat skål. Pisk til en fast mousse.

    3. Tilsæt blåbær- og chokoladeblandingen. Bland godt.

    4. Fordel moussen på havrebunden og stil i fryseren i mindst 1 time.