Kager og sødt
Glutenfri blåbærmousse med havrebund
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Prøv vores lækre opskrift på blåbærmoussekage med glutenfri bund - du kommer ikke til at fortryde det. Nem at bage og let at holde af.
Tilberedningstid
1 time 30 minutterPortioner
10-12 stykkerSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Havrebund:
Blend dadler, revet kokos, kakaopulver og salt
Tilsæt kokosolie og havregryn, og bland det sammen.
Fordel blandingen i en 22 cm springform. Opbevares koldt i en fryser eller køleskab mens du forbereder fyldet.
Blåbærmousse:
Opvarm blåbærrene i en gryde ved svag varme. Tag af varmen og tilsæt chokolade. Pisk indtil chokoladen er smeltet. Stil i køleskabet
Bland crème fraiche og mascarpone sammen i en separat skål. Pisk til en fast mousse.
Tilsæt blåbær- og chokoladeblandingen. Bland godt.
Fordel moussen på havrebunden og stil i fryseren i mindst 1 time.