Kager og sødt
Glutenfri brownies
Anmeldelser
(6 votes)
(6 votes)
Livet er for kort til ikke at spise klæbrige brownies. Sød, sej og blød – denne brownie kommer oprindeligt fra USA, og den kunne godt være i familie med kladdkakan. Prøv at lave vores glutenfri brownies i bradepanden – vi lover dig, at det ikke bliver sidste gang.
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
1 bradepandeSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 165° C, og beklæd en stor bradepande eller form med bagepapir.
Hak den mørke chokolade fint.
Smelt smør i en lille gryde. Tilsæt forsigtigt chokoladen og rør det godt sammen.
Bland æg, sukker og vaniljesukker i en skål.
Tilsæt smør- og chokoladeblandingen og melmix. Rør godt.
Hæld dejen i formen.
Bag nederst i ovnen i ca. 30-40 minutter.
Tip! Bag i kortest tid hvis du vil have en mere fugtig brownie.
Lad kagen køle af og skær den ud i passende stykker.