Kager og sødt
Glutenfri cheesecake
Anmeldelser
(16 votes)
(16 votes)
En klassiker, her i en lækker og glutenfri udgave.
Tilberedningstid
1 time og 45 minutterPortioner
10-12Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Bund:
Forvarm ovnen til 175° C. Læg kiksene i en plastpose og knus dem med f.eks. en kagerulle.
Bland kiksene med sukker og smør.
Tryk massen ud i en springform (24 cm diameter).
Fyld:
Rør flødeosten blød. Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt flødeosten. Bland med vanilje og citronskal.
Hæld dejen i formen og bag i ca. 40 minutter. Lad afkøle i køleskab. Sigt over flormelis og server kagen kold.
Tip! Bag din cheesecake i mindre former, det er både praktisk og nemt. Små kager fylder mindre i fryseren, og er perfekt til at tage frem, når du får besøg.