Glutenfri cheesecake
Kager og sødt

Glutenfri cheesecake

Anmeldelser

(16 votes)

(16 votes)

En klassiker, her i en lækker og glutenfri udgave.

  • Tilberedningstid
    1 time og 45 minutter
  • Portioner
    10-12
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

    Bund:

    1. Forvarm ovnen til 175° C. Læg kiksene i en plastpose og knus dem med f.eks. en kagerulle.

    2. Bland kiksene med sukker og smør.

    3. Tryk massen ud i en springform (24 cm diameter).

    Fyld:

    1. Rør flødeosten blød. Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt flødeosten. Bland med vanilje og citronskal.

    2. Hæld dejen i formen og bag i ca. 40 minutter. Lad afkøle i køleskab. Sigt over flormelis og server kagen kold.

    3. Tip! Bag din cheesecake i mindre former, det er både praktisk og nemt. Små kager fylder mindre i fryseren, og er perfekt til at tage frem, når du får besøg.

    Bruges i opskriften
    Semper Havredigestive, glutenfria digestive

    HAVREDIGESTIVE

    Semper Digestivekex, glutenfria och spröda digestivekex

    DIGESTIVEKIKS