Glutenfri chiaboller
Kager og sødt

Glutenfri chiaknækbrødskugler

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Disse chiakugler indeholder alt det gode: Salt, sødt og sprødt med chokolade, hvad kan man ønske sig mere? Derfor er de helt perfekt at have derhjemme, de passer til både kaffen og festen, eller når du bare er lidt lækkersulten. At de desuden er hurtige at lave er bare endnu et plus.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    20 stk
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Bland knækbrød, dadler, kokosolie, peanutbutter, kakao og cashewnødder i en foodprocessor til en fin dej. Det gør ikke noget, om der er lidt større stykker af nogle af ingredienserne.

  2. Smelt mørk chokolade, rul 20 kugler, som derefter rulles i smeltet chokolade og knust knækbrød.

  3. Opbevares i køleskabet, men nydes ved stuetemperatur.

Bruges i opskriften
Glutenfri Knækbrød med chia fra Semper Glutenfri

SUPERKNÆKBRØD MED CHIA