Glutenfri chokoladecookies med topping
Kager og sødt

Glutenfri chokoladecookies

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Lækre, seje chokoladecookies, der er nemme at lave og desuden glutenfri. Top gerne med hakkede nødder eller chokoladestykker, så får du de lækreste småkager.

  • Tilberedningstid
    40 minutter
  • Portioner
    ca. 24 stk
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 180 °C og start med at hakke chokoladen i ca 1 cm stykker.

  2. Bland/pisk sukker, brun farin, smør og vaniljesukker i en foodprocessor eller med en elpisker, tilsæt æggene til dejen et ad gangen.

  3. Tilsæt mix, kakao, bagepulver og salt. Arbejd sammen til en jævn dej i foodprocessoren eller med hænderne.

  4. Tilsæt den hakkede chokolade og ælt den ind i dejen.

  5. Forbered bageplader med bagepapir.

  6. Tril 24 kugler og fordel på pladerne. Kuglerne skal have god plads omkring sig, da de flyder ud af ovnen. 8 per plade er passende.

    Tryk kuglerne ud til runde småkager og bag dem midt i ovnen i 10 minutter hvis du vil have seje småkager eller 15 minutter for godt bagte småkager.

  7. Lad småkagerne køle lidt af på pladen inden servering.

    Tip! Top med hakkede nødder eller chokoladestykker, eller drys med flormelis.

    Glutenfri chokoladecookies toppet med nødder og chokolade
Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX