Glutenfri chokolade kage med glasur
Kager og sødt

Glutenfri chokoladekage med forslag til glasur

Anmeldelser

(53 votes)

(53 votes)

Kaldes også kærlighedskager, hvilket giver god mening efter første bid. De lækre kager kalder i hvert fald kærligheden frem!

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    20
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225° C.

  2. Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt i en skål.

  3. Bland Semper MIx eller Semper FIn Mix, bagepulver, vaniljesukker og sigtet kakao og rør det sammen med mælken og det afkølede smør. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.

  4. Bag kagen i ca. 15 minutter.

  5. Smelt smørret til glasuren. Lad det køle af.

  6. Bland flormelis, kaffe, kakao, vaniljesukker. Hæld smørret i og bland til en ensartet masse.

  7. Kom glasur på den varme kage. Drys med kokos. Lad kagen køle af og skær den så ud i firkantede stykker. Alternativt kan kagen sagtens nydes uden glasur.

Bruges i opskriften
Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

MIX GLUTENFRI

Semper Fin Mix, en glutenfri mjölmix

FIN MIX