Kager og sødt
Glutenfri chokoladekage med kaffeglasur
Anmeldelser
(55 votes)
(55 votes)
Kaldes også kærlighedskager, hvilket giver god mening efter første bid. De lækre kager kalder i hvert fald kærligheden frem!
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
28 stykkerSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 225° C.
Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt i en skål.
Bland Semper melmix, bagepulver, vaniljesukker og sigtet kakao og rør det sammen med mælken og det afkølede smør. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ca. 15 minutter.
Smelt smørret til glasuren. Lad det køle af.
Bland flormelis, kaffe, kakao, vaniljesukker. Hæld smørret i og bland til en ensartet masse.
Kom glasur på den varme kage. Drys med kokos. Lad kagen køle af og skær den så ud i firkantede stykker. Alternativt kan kagen sagtens nydes uden glasur.