Glutenfri chokladmousse
Kager og sødt

Glutenfri chokolademousse

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Klassikeren som alle holder af.

  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Mix avocado, bananer og kakao i en foodprocessor eller blender. Tilsæt dadler og kakao. Mix/blend i nogle minutter indtil dejen er jævn og cremet.

  2. Åben dåsen med kokosfløde. Skrab det tykke yderste lag fløde fra med en ske.

  3. Tilsæt honning og vaniljepulver til den resterende flydende kokosmælk. Pisk kokosmælken til den opnår en konsistens som flødeskum (i ca. 3 minutter).

  4. Anret i et serveringsglas: Knus en cookie i bunden af glasset. Fordel derefter et lag med kirsebær, chokolademousse, knust cookie og kokosflødeskum.

  5. Pynt med hakket chokolade, knust cookies og friske kirsebær på toppen.