Glutenfri cupcakes - Opskrift fra Semper Glutenfri
Kager og sødt

Glutenfri cupcakes

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Nemme og saftige glutenfri cupcakes med kakao og smørcreme smager altid godt. Cupcakes er en kage i muffinsform med mere topping og pynt end muffins, men det smager godt alligevel.

  • Tilberedningstid
    40 minutter
  • Portioner
    ca. 16 cupcakes
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225 grader.

  2. Pisk æg og sukker stift.

  3. Bland Semper Fin Mix, bagepulver, vaniljesukker og kakao samme i en skål.

  4. Sigt forsigtigt de tørre ingredienser ned i æggeblandingen skiftevis med fløden. Smelt smør og hæld det forsigtigt i blandingen. 

  5. Fordel dejen i muffinforme, fyld formen til den er ca. 3/4 fyldt.

  6. Bages midt i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter. afkøles på en bagerist.

Smørcreme

  1. Kom smørret i en skål og pisk det sammen.

  2. Bland sukker og vaniljesukker sammen i en skål.

  3. Tilsæt blandingen til smørret lidt ad gangen.

  4. Juster konsistensen med sukker - er cremen for blød, tilsættes mere sukker.

  5. Tilsæt mælken mens du pisker/røremaskinen kører og pisk derefter på høj hastighed til cremen er hvid og luftig.

Tip!

  1. Tager du kakao ud, har du en grunddej, som du kan tilsætte præcis den smag, du ønsker. Bær, hakket chokolade eller citronsaft er godt i cupcakes. 

Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX