Glutenfri drømmekage
Anmeldelser
(51 votes)
(51 votes)
Drømmekage er, som navnet antyder, drømmeagtig god!
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
12 stykkerSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Varm mælk og smør i en gryde, til smørret er smeltet. Stil det til side. Pisk æg og sukker i en skål, til blandingen er hvid, tyk og skummende.
Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i æggemassen og vend med let hånd, til dejen er blandet. Bland forsigtigt mælke-smørblandingen i.
Hæld dejen i en smurt og melet bradepande og bag kagen på midterste rille i den varme ovn i 20 minutter.
Lav imens fyldet ved at blande smør, kokosmel, brun farin og mælk i en gryde. Rør i det under opvarmning, til alt sukkeret er smeltet, og fyldet er godt blandet sammen.
Fordel fyldet på den bagte kage og bag den i yderligere 5 minutter i ovnen.
Tag kagen ud og lad den køle af til stuetemperatur.