Glutenfri græskarkage med glasur
Kager og sødt

Glutenfri græskarkage

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En kage som kan bages året rundt, men som passer ekstra godt om efteråret. Hvorfor ikke invitere dine venner på en halloween snack?

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    10-12
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker porøst

  2. Tilsæt æggene, et ad gangen. Skræl og finriv græskaret og rør det i dejen

  3. Sæt ovnen på 175° C

  4. Bland Semper Mix, bagepulver og kanel, og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt og melet springform, ca 24 cm i diameter. Drys gerne med lidt Semper Pofiber.

  5. Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca 40 min.

  6. Tag kagen ud og lad den køle af

  7. Bland smør, flødeost, flormelis og vaniljesukker til en glasur og lad den stå et stykke tid i køleskabet.

  8. Bred glasuren over kagen og lad kagen stå i køleskabet indtil servering.

  9. Tip! Rist græskarkernerne: skyld og rens kernerne for græskarkødet. Smør en ovnfast skål eller en bradepande med olie og tilsæt græskarkerner og salt. Rist i ovnen ved 175° C i ca 20-30 min. De er færdige når de får farve og begynder at dufte. 

Bruges i opskriften
Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

MIX GLUTENFRI

Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER