Glutenfri hindbærruder
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Søde, gode og smukke hindbærruder
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
6-9Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Blødgør cashewnødder som skal anvendes til fyld.
Læg bagepapir i en 20x20 cm kvadratisk form.
Fjern stenene fra dadlerne.
Blend dadler, tørre cashewnødder og havregryn til en dej i en foodprocessor.
Fordel dejen i formen til hele bunden er dækket.
Stil formen i fryseren mens du forbereder fyldet.
Blend de blødgjorte cashewnødder. Skrab det øverste lag af kokosmælken af og tilsæt til nødderne. Blend til det bliver en glat og cremet dej.
Tilsæt honning/ahornsirup, limesaft og vaniljesukker og blend.
Fordel dejen over nøddebunden.
Bland hindbær og honning/ahornsirup med en stavblender. Tilføj et tyndt lag over fyldet.
Anvend en skarp kniv eller grillpind og lav et mønster i kagen ved at lave "8-taller".
Stil kagen i fryseren i ca 2-3 timer.
Tag kagen ud et stykke tid før serveringen. Opskær i den ønsket form og server med friske bær og hvid chokolade.