Kager og sødt
Glutenfri isbombe
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
En klassiker med en god overraskelse i bunden.
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
8Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Dæk indersiden af en plastikskål (som rummer ca. 2 liter) med plastfolie. Fold plastfolien over kanterne.
Fyld skålen med vaniljeis, men efterlad et hul i midten af skålen, stor nok til at placere en mindre skål i.
Placer en mindre skål i midten for at lave en glat uddybning. Fjern den lille skål igen og placer den store plastikskål i fryseren i ca. 30 minutter.
Tag isen ud af fryseren. Fyld uddybningen med hindbærsorbet.
Knus cookies og placer dem på toppen af isen så det danner en bund. Stil isen i fryseren til den er gennemfrossen.
Tag isen ud af skålen og placer den på et fad. Pynt med bær og kager.