Glutenfri Isbombe
Kager og sødt

Glutenfri isbombe

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

En klassiker med en god overraskelse i bunden.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    8
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Dæk indersiden af en plastikskål (som rummer ca. 2 liter) med plastfolie. Fold plastfolien over kanterne.

  2. Fyld skålen med vaniljeis, men efterlad et hul i midten af skålen, stor nok til at placere en mindre skål i.

  3. Placer en mindre skål i midten for at lave en glat uddybning. Fjern den lille skål igen og placer den store plastikskål i fryseren i ca. 30 minutter.

  4. Tag isen ud af fryseren. Fyld uddybningen med hindbærsorbet.

  5. Knus cookies og placer dem på toppen af isen så det danner en bund. Stil isen i fryseren til den er gennemfrossen.

  6. Tag isen ud af skålen og placer den på et fad. Pynt med bær og kager.