Kager og sødt
Glutenfri mokkaroulade
Anmeldelser
(2 votes)
(2 votes)
En klassisk roulade med et blidt strejf af mokka.
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
8Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Start med at piske smør og sukker sammen til blanding nummer 1 i en skål for sig.
Gør det samme med blanding nummer 2 i en skål for sig.
Tilsæt de øvrige ingredienser i de to separate skåle og ælt med fingrene til en jævn dej.
Rul blanding nummer 1 ud mellem to stykker bagepapir ca. 25 cmx35 cm. Gør det samme med blanding nummer 2.
Placer blanding nummer 2 oven på blanding nummer 1 og rul sammen til en roulade. Rul rouladen sammen på den lange led ved hjælp af bagepapiret.
Lad rouladen afkøle i køleskabet i 1-2 timer til den er helt kold.
Hæld perlesukker ud på en bageplade og rul rouladen over, så hele ydersiden bliver pyntet med sukker.