Chokladbollsrulltårta
Kager og sødt

Glutenfri mokkaroulade

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

En klassisk roulade med et blidt strejf af mokka.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    8
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Start med at piske smør og sukker sammen til blanding nummer 1 i en skål for sig.

  2. Gør det samme med blanding nummer 2 i en skål for sig.

  3. Tilsæt de øvrige ingredienser i de to separate skåle og ælt med fingrene til en jævn dej.

  4. Rul blanding nummer 1 ud mellem to stykker bagepapir ca. 25 cmx35 cm. Gør det samme med blanding nummer 2.

  5. Placer blanding nummer 2 oven på blanding nummer 1 og rul sammen til en roulade. Rul rouladen sammen på den lange led ved hjælp af bagepapiret.

  6. Lad rouladen afkøle i køleskabet i 1-2 timer til den er helt kold.

  7. Hæld perlesukker ud på en bageplade og rul rouladen over, så hele ydersiden bliver pyntet med sukker.