Kager og sødt
Glutenfri pandekager
Anmeldelser
(79 votes)
(79 votes)
Det er nemt at lave en glutenfri pandekagedej – og resultatet bliver bare godt! Server dine glutenfri pandekager, som du vil: Lav mættende crepes, klassiske pandekager med syltetøj, eller en lækker pandekagetærte med flødeskum og friske bær. Opskriften kan også bruges til blinis.
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
8-10 stkSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Hæld Semper Fin Mix eller Semper Mix i en skål, tilsæt salt.
Smelt smørret, og lad det køle af.
Tilsæt mælken til melblandingen lidt ad gangen, og rør med et piskeris, så du får en helt klumpfri, tynd dej.
Tilsæt de let piskede æg, og slut af med smørret.
Steg tynde pandekager i smør, og spis dem med din yndlingsmarmelade, friske bær eller is.
Tip! Læg de kolde pandekager sammen med flødeskum og bær til en god pandekagetærte.