Glutenfri pandekager
Kager og sødt

Glutenfri pandekager

Anmeldelser

(72 votes)

(72 votes)

Det er nemt at lave en glutenfri pandekagedej – og resultatet bliver bare godt! Server dine glutenfri pandekager, som du vil: Lav mættende crepes, klassiske pandekager med syltetøj, eller en lækker pandekagetærte med flødeskum og friske bær. Opskriften kan også bruges til blinis.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    8-10 stk
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Hæld Semper Boghvede & Teff mel, Semper Fin Mix eller Semper Mix i en skål, tilsæt salt.

  2. Smelt smørret, og lad det køle af.

  3. Tilsæt mælken til melblandingen lidt ad gangen, og rør med et piskeris, så du får en helt klumpfri, tynd dej.

  4. Tilsæt de let piskede æg, og slut af med smørret.

  5. Steg tynde pandekager i smør, og spis dem med din yndlingsmarmelade.

  6. Tip! Læg de kolde pandekager sammen med flødeskum og bær til en god pandekagetærte.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL

Semper Fin Mix, en glutenfri mjölmix

FIN MIX