Kager og sødt
Glutenfri safranmousse på havrebund
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Frisk og fuld af smag, uden hvid sukker. Kan både nydes sommer og vinter!
Tilberedningstid
30 minPortioner
10-12Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Bund:
Blend dadler, reven kokos, kakaopulver og salt.
Tilsæt kokosolie og havregryn, og blend.
Fordel massen i en 22 cm springform. Stil på køl i fryseren eller køleskabet og gå i gang med fyldet.
Mousse:
Varm kokosolien op i en gryde. Lad den køle af.
Bland kokosolien med honning, yoghurt og safran i en skål.
Fordel fyldet på havrebunden. Lad tærten stå i fryseren i mindst 3 timer. Kagen bør tøs op ca. 15 minutter inden servering.
Pynt med sommer- eller vinterpynt og afslut med honning.