Glutenfri scones
Kager og sødt

Glutenfri scones

Anmeldelser

(9 votes)

(9 votes)

Vores glutenfri scones er nemme at bage og let at holde af. Mest lækre er de lunkne med smør, frisk ost og syltetøj. Yum!

  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Portioner
    8 stk
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 250° C.

  2. Bland alle de tørre ingredienser og findel smør i blandingen

  3. Tilsæt mælken og saml hurtigt dejen

  4. Del dejen i 2. Læg på en bageplade med bagepapir og flad dem ud til runde kager. Prik huller i kagerne og del i 4.

  5. Bages midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Bruges i opskriften
Glutenfria saftiga kanelbullar

MIX MED FIBER

Semper Grov Mix, glutenfri och grov mjölmix

GROV MIX