Glutenfri safrankage
Kager og sødt

Glutenfri skinnende blank safrantærte

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Frisk og fuld af smag, uden hvid sukker. Kan både nydes sommer og vinter!

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Portioner
    10-12
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

    Bund:

    1. Blend dadler, reven kokos, kakaopulver og salt.

    2. Tilsæt kokosolie og havregryn, og blend. 

    3. Fordel massen i en 22 cm springform. Stil på køl i fryseren eller køleskabet og gå i gang med fyldet.

    Mousse:

    1. Varm kokosolien op i en gryde. Lad den køle af.

    2. Bland kokosolien med honning, yoghurt og safran i en skål.

    3. Fordel fyldet på havrebunden. Lad tærten stå i fryseren i mindst 3 timer. Kagen bør tøs op ca. 15 minutter inden servering.

    4. Pynt med sommer- eller vinterpynt og afslut med honning.