Kager og sødt
Glutenfri sommerkage #73
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
En dejlig dessert med masser af lækre danske bær. Passer perfekt til en lun sommeraften!
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
10Sværhedsgrad
Mellem
Sådan laver du marengsbund:
Friske bær - eksempelvis jordbær, blåbær og hindbær.
Tilsæt sukker og fortsæt med at piske i et minut.
Sådan laver du kagebunden:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Tilsæt mælk og afkølet smør.
Bland Semper Mix Glutenfri eller Semper Fin Mix med bagepulver og vaniljesukker.
Forvarm ovnen til 200 ° C.
Fordel dejen på bagepapir i en bradepande 30 x 40 cm. Bred derefter marengsdejen ud over kagen.
Kagen bages i cirka 15 minutter.
Samling af kagen:
Lad kagen køle af og del den i to dele.
Pisk fløden og spred den ud over den ene halvdel.
Fordel skiver af jordbær på kagen.
Læg så den anden halvdel af kagen på med marengs opad.
Tip! Top med et tyndt lag flødeskum og bær.