Kager og sødt
Glutenfri sprød æbletærte
Anmeldelser
(3 votes)
(3 votes)
Perfekt sej og sprød – denne æbletærte er helt fantastisk god! I kommer garanteret til at snakke om opskriften, for en sprød æbletærte med havregryn er bare altid en god idé. En perfekt afslutning på en god middag eller perfekt til kaffen. Prøv selv!
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
1 tærteSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 225 °C.
Smet smørret, lad det afkøle en smule.
Skær æblerne ud i smalle både, og læg dem i en smurt tærteform, ca. 24 cm i diameter.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt det smeltede smør.
Fordel havregrynsdejen over æblerne.
Bag midt i ovnen i ca. 25 minutter til kagen har fået en fin farve og en sprød overflade. Server med letpisket flødeskum, is eller vaniljesauce.