Glutenfri sukkerkage
Kager og sødt

Glutenfri sukkerkage

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

En sukkerkage er aldrig en dårlig idé. Her er opskriften på en luftig, saftig og glutenfri sukkerkage. Nyd med en kop kaffe eller et glas limonade. Tip! Du kan også bruge sukkerkagen som tærtebund.

  • Tilberedningstid
    50 minutter
  • Portioner
    10 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175° C. Smør en randform og drys med Pofiber.

  2. Smelt smørret og lad det køle af.

  3. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt smørret.

  4. Bland melblanding, bagepulver og vaniljesukker og kom det i massen. Tilsæt kogende vand og bland godt.

  5. Bag i ovnen til kagen har fået en fin farve, ca. 35 minutter. Mærk efter med en strikkepind.

Bruges i opskriften
Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

MIX GLUTENFRI

Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER