Glutenfri superpower energibarer
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Rigtig gode, sprøde og lækre gumlebarer, som gemmer på en masse gode råvarer. De er perfekte til at stille den lille sult; eksempelvis efter træning, til at genetablere blodsukkeret. De er også gode som morgenmad, hvis man ikke er til det store måltid eller er på farten.
Tilberedningstid
25 minutterPortioner
12Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150˚ C.
Smelt olien i en kasserolle ved middel varme, lad den køle ned og blend den derefter med honning, æg og bananer til en ensartet masse.
Hak gerne sesamfrø, hørfrø og solsikkefrø til en grov blanding, det gør dem nemmere for kroppen at optage.
Bland de tørre ingredienser, havregryn, frø og kerner, Pofiber, kokosflager, rosiner, hasselnødder og salt i en skål for sig og vend derefter grundigt med bananblandingen.
Fordel blandingen i en bradepande på ca. 25x30 cm med bagepapir i.
Pres massen godt sammen, så den ligger tæt, det gør det nemmere at skære barerne ud.
Bag energibarerne i en time til de er tørre og mørkegyldne.
Skær dem ud mens de stadig er varme og lad dem køle helt ned på en rist, før de lægges i en dåse.