Kager og sødt
Glutenfri svampet chokoladekage #29
Anmeldelser
(17 votes)
(17 votes)
Sej, sprød og smagfuld – denne glutenfri luksusudgave af svampet chokoladekage er et sikkert hit – en chokoladekage vinder altid. Imponer dine chokoladeglade venner med denne klassiker. Vi serverer den gerne med flødeskum og friske bær.
Tilberedningstid
45 minPortioner
8Sværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 180 °C.
Smelt smørret ved medium varme i en lille gryde, indtil det er helt flydende. Tag gryden af varmen, og tilsæt sukker. Rør derefter æggene i et ad gangen, til en jævn dej.
Sigt Semper melmix, salt og kakao i, og vend det sammen til en jævn dej.
Smør en kageform, ca. 28 cm i diameter, og drys med Semper Pofiber.
Bag kagen i ca. 20 minutter.
Lad den køle, og spis den med letpisket flødeskum og friske bær.
Tip!
- Tilsæt hakkede nødder og chokoladekager til dejen, inden den bages.
- Ekstra lækker kage? Top med dulce de leche når kagen er kølet lidt af.