Glutenfri svampet chokoladekage #29
Anmeldelser
(17 votes)
(17 votes)
Sej, sprød og smagfuld – denne glutenfri luksusudgave af svampet chokoladekage er et sikkert hit – en chokoladekage vinder altid. Imponer dine chokoladeglade venner med denne klassiker. Vi serverer den gerne med flødeskum og friske bær.
Tilberedningstid
45 minPortioner
8Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 180 grader.
Smelt smørret ved medium varme i en kasserolle, indtil det er helt flydende. Tag det af varmen, og tilsæt sukker, rør derefter æggene i, et ad gangen, til en jævn dej.
Sigt Semper Mix, salt og kakao i, og vend det sammen til en jævn dej.
For en form, ca. 22 cm i diameter, smør og pudr den med Semper Pofiber.
Bag kagen i ca. 22 minutter.
Lad den køle, og spis den med letpisket flødeskum og friske bær.
Tips! Tilsæt hakkede nødder og chokoladekager til dejen, inden den bages