Kager og sødt
Glutenfri vafler
Anmeldelser
(61 votes)
(61 votes)
Så er det tid til sprøde vafler! Denne variant af glutenfri vaffeldej er simpel at lave, og resultatet bliver altid godt. Hvis der er dej til overs, kan du nemt gemme det i køleskabet til næste dag. Hvem siger nej tak til en rigtig sprød vaffel med flødeskum og bær?
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
4 stkSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Bland Mix, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt lidt vand ad gangen, mens du pisker til en dej uden klumper.
Smelt smørret, og lad det køle af. Hæld det i dejen, og rør omhyggeligt.
OBS: Dejen skal være ret tyk.
Varm vaffeljernet op, og pensl med smør, bag vaflerne gyldenbrune, og server med friske bær.
Tip! Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker til dejen for at få søde vafler.