Glutenfri middagsret i fad med Sedani pasta med ovnbagt feta og tomat
Middag

Sedani med ovnbagt feta og tomat

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Hvorfor gøre det kompliceret, når det kan være nemt? Bag tomater og fetaost i et ovnfast fad med krydderier. Kog pasta og bland den i formen med alt det gode. Server, færdig! Det bliver selvfølgelig ekstra velsmagende med den glutenfri pasta Sedani Eco al Bronzo.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.

  2. Tag et ovnfast fad ud og dryp halvdelen af ​​olivenolien i. Læg fetaosten i midten af ​​formen og hele cherrytomater rundt om. Pres eller riv hvidløget og fordel det i formen. Top med oregano, chiliflager, sort peber og evt lidt flagesalt. Dryp resten af ​​olivenolien over.

  3. Bag i ovnen i cirka 20 minutter indtil tomaterne er bløde og osten har fået en fin farve.

  4. Kog vand til pastaen, når formen er i ovnen. Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken.

  5. Når tomaterne og fetaosten er færdigbagt, tages formen ud af ovnen og den afdryppede pasta hældes over. Mos tomaterne let og bland det hele med pastaen. Top med de plukkede blade af frisk basilikum.

Bruges i opskriften
Pasta Sedani Glutenfri pasta fra Semper Glutenfri

PASTA SEDANI ECO