Middag
Glutenfri cannelloni med ricotta & svampe
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
En god klassisk italiensk ret som er velegnet til både hverdag og fest. Fyldt med spinat, ricotta og gorgonzola.
Tilberedningstid
25 minutterPortioner
4Sværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Kog lasagnepladerne efter
anvisningerne på emballagen.
Hak champignon og steg i smør til de har fået farve. Lad dem afkøle.
Bland ricotta, gorgonzola og champignon. Smag til med salt og peber.
Fordel 1 stor spiseske med ostblandning på hver lasagneplade.
Top osteblandingen med spinat.
Rul lasagnepladerne sammen og placer dem i et ovnfast fad.
Sæt ovnen på 175° C.
I en gryde: kog fløde, hvidvin, hvidløg, salt og peber op. Lad det afkøle.
Hæld saucen over lasagnerullerne og riv parmesan over.
Bag i ovnen i ca 25-30 minutter.