Middag
Glutenfri frikadeller
Anmeldelser
(3 votes)
(3 votes)
Klassiske lækre frikadeller som smager helt som i gamle dage. Fuld af smag og fiber - men helt uden gluten!
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
4Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Hak løg og bladselleri i en minihakker til det er helt finthakket, alternativt gør det manuelt.
Bland med de resterende ingredienser og rør dejen sammen, det kan fint gøres med en almindelig håndmixer.
Smelt smørret sammen med olien på en pande. Når smørret er bruset af, formes frikadellerne med en spiseske og lægges på panden. Det er godt at stege i rigeligt smør da det giver den bedste stegeflade.
Steg frikadellerne på alle sider til de er jævnt gyldne over det hele.
Server dem til aftensmad, eller på det lune frokostbord med sennep og surt til på et godt stykke rugbrød. Uhmm…