Glutenfri Grøn Superfoodpizza
Middag

Glutenfri grøn superfoodpizza

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Fuld af superfoods - helt fri for gluten!

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    6 små pizzaer
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Del blomkålen og blend til en coucous lignende konsistens (alternativt kan du også anvende færdige blomkålsris).

  3. Bland blomkål, æg og Pofiber til en dej. Smag til med salt.

  4. Udbred dejen på bagepapir på to plader. Form 6 små runde pizzaer.

  5. Forbag blomkålsbundene i ovnen i ca 10 minutter til de er gyldne.

  6. Lav samtidige den grønne topping ved at blande alle ingredienser sammen.

  7. Tag blomkålsbundene ud af ovnen. Bred den grønne topping ud over bundene. Slut af med en spiseske pesto på hver bund.

  8. Bag bundene i yderligere 7–8 minutter.

  9. Top evt. med flere bladgrøntsager.

Bruges i opskriften
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER