Middag
Glutenfri grøn superfoodpizza
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
Fuld af superfoods - helt fri for gluten!
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
6 små pizzaerSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 200° C.
Del blomkålen og blend til en coucous lignende konsistens (alternativt kan du også anvende færdige blomkålsris).
Bland blomkål, æg og Pofiber til en dej. Smag til med salt.
Udbred dejen på bagepapir på to plader. Form 6 små runde pizzaer.
Forbag blomkålsbundene i ovnen i ca 10 minutter til de er gyldne.
Lav samtidige den grønne topping ved at blande alle ingredienser sammen.
Tag blomkålsbundene ud af ovnen. Bred den grønne topping ud over bundene. Slut af med en spiseske pesto på hver bund.
Bag bundene i yderligere 7–8 minutter.
Top evt. med flere bladgrøntsager.