Glutenfri knækbrødspizza med to slags fyld
Middag

Glutenfri knækbrødspizza med to slags fyld

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

Stolte svenske og italienske smagstraditioner i skøn forening. En enkel opskrift, der smager så fuglene synger.

  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Portioner
    2 store halvdele
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Kom et tyndt lag tomatpuré på knækbrødet.

  3. Pynt med valgfrit fyld. Dryp olivenolie over.

  4. Anbring knækbrødspizzaerne på en plade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 10 minutter.

  5. Tag pizzastykkerne ud, pynt med bladgrønt og server straks.

  6. Tip! Drys gerne med ristede nødder og friske krydderurter.

Bruges i opskriften
Spisbrød med surdej er et sprødt glutenfrit knækbrød fra Semper Glutenfri

SPISBRØD