Glutenfri og vegansk pasta jar
Middag

Glutenfri og vegansk pasta-jar

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

En frisk og herlig pastasalat som er perfekt at tage med på arbejdet eller som middag til familien på en varm sommerdag.

  • Tilberedningstid
    25 minutter
  • Portioner
    1
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Blend ingredienserne til hummusen: kikærter, presset hvidløg, citron, spidskommen, salt, peber og olie. Tilsæt vand og blend til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.

  2. Blend ingredienserne til basilikum dressingen: basilikum, sojayoghurt, olivenolie, honning og citron. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.

  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  4. Hæld pastaen i et dørslag og skyld med koldt vand.

  5. Bland pastaen med halvdelen af basilikum dressingen.

  6. Læg resten af dressingen i bunden af glasset.

  7. Skær brocoli i mindre stykker og læg det i glasset.

  8. Fordel tomater, asparges, solsikkekerner, solsikkeskud, agurk, kikærter og avokado over broccolien.

  9. Læg et lag hummus over grøntsagerne. Fortsæt med jordbær og pasta.

  10. Top med revet gulerødder.

Bruges i opskriften
Pasta Sedani Glutenfri pasta fra Semper Glutenfri

PASTA SEDANI ECO