Glutenfri og vegansk pasta-jar
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
En frisk og herlig pastasalat som er perfekt at tage med på arbejdet eller som middag til familien på en varm sommerdag.
Tilberedningstid
25 minutterPortioner
1Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Blend ingredienserne til hummusen: kikærter, presset hvidløg, citron, spidskommen, salt, peber og olie. Tilsæt vand og blend til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.
Blend ingredienserne til basilikum dressingen: basilikum, sojayoghurt, olivenolie, honning og citron. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld pastaen i et dørslag og skyld med koldt vand.
Bland pastaen med halvdelen af basilikum dressingen.
Læg resten af dressingen i bunden af glasset.
Skær brocoli i mindre stykker og læg det i glasset.
Fordel tomater, asparges, solsikkekerner, solsikkeskud, agurk, kikærter og avokado over broccolien.
Læg et lag hummus over grøntsagerne. Fortsæt med jordbær og pasta.
Top med revet gulerødder.