Glutenfri pasta med chêvre & rødbede
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Spændende glutenfri opskrift på pasta i et glas.
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
1Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 200° C.
Skær rødbeder i både. Bland med olivenolie og hvidløg i et ovnfast fad. Top med timian.
Bag i ca 10 minutter.
Forbered chêvrecremen. Skær siderne af osten. Gem noget af osten til pynt. Mos resten af chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og pres hvidløg i en skål. Tilsæt osten og pisk til en blød creme. Smag til med honning, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen.
Hæld pastaen i et dørslag og skyl med koldt vand.
Fordel chêvrecremen i bunden af glasset.
Skær broccoli i mindre stykker og læg det i glasset sammen med skinken.
Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over broccoli.
Fortsæt med pasta og rødbeder.
Top med revet zucchini, chêvreost og valnødder.