Glutenfri chevre med rødbede-opskrift
Middag

Glutenfri pasta med chêvre & rødbede

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Spændende glutenfri opskrift på pasta i et glas.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    1
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Skær rødbeder i både. Bland med olivenolie og hvidløg i et ovnfast fad. Top med timian.

  3. Bag i ca 10 minutter.

  4. Forbered chêvrecremen. Skær siderne af osten. Gem noget af osten til pynt. Mos resten af chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og pres hvidløg i en skål. Tilsæt osten og pisk til en blød creme. Smag til med honning, salt og peber.

  5. Kog pastaen efter anvisningen.

  6. Hæld pastaen i et dørslag og skyl med koldt vand.

  7. Fordel chêvrecremen i bunden af glasset.

  8. Skær broccoli i mindre stykker og læg det i glasset sammen med skinken.

  9. Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over broccoli.

  10. Fortsæt med pasta og rødbeder.

  11. Top med revet zucchini, chêvreost og valnødder.

Bruges i opskriften
Penne Tricolore, glutenfri och trefärgad pasta

PENNE TRICOLORE