Fusilli med tunfisk
Middag

Glutenfri pasta med tunfisk

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Pasta med tun, eller Fusilli al tonno, er en glutenfri pastaret af en lidt mere festlig slags. Perfekt som lørdagsmiddag, eller som ekstra luksuriøs hverdagsmad en almindelig tirsdag i marts. Tip: Udskift tunen med grillet zucchini for en vegetarisk mulighed.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  2. Hak tomater og persille og bland med kapers og flagesalt, presset citron og olivenolie.

  3. Steg tunen i stykker, til den har en fin overflade, men ikke er helt gennemstegt

  4. Tilsæt hakket chili og steg i endnu et minut.

  5. Server den kogte pasta sammen med tun- og tomatsalaten. Velbekomme!

Bruges i opskriften
Glutenfri Fusilli Nyt design på Semper Glutenfri pasta - samme gode pasta indeni!

FUSILLI