Glutenfri pastaret
Middag

Glutenfri pastaret

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Opskriften indeholder salcicciapølse, og dermed er retten stort set krydret på forhånd. En smart genvej til en middag med fuld knald på både farver og smag.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  3. Bag peberfrugterne hele i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de er bløde. Lad dem køle af i ca. 10 minutter. Skræl peberfrugterne og fjern kernehuset.

  4. Steg pølsekød og hvidløg i olivenolie. Skær peberfrugterne i strimler og kom dem i sammen med salvie.

  5. Tilsæt pasta og rør rundt. Smag til med salt og peber.

Bruges i opskriften
Penne Tricolore, glutenfri och trefärgad pasta

PENNE TRICOLORE