Glutenfri pirogger
Anmeldelser
(7 votes)
(7 votes)
Et helt måltid i én lille, velduftende pakke. Smager skønt nybagte og med en god salat til. De er også praktiske at have i fryseren til travle dage og madpakken.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
12 stkSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 225° C.
Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt. Kom melblandingen i og bland sammen.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 15 minutter. Lav fyldet imens.
Brun løg og hakket kød i en stegepande. Rør hele tiden rundt. Kom basilikum, krydderier og fedtfattig ymer i farsen. Lad det køle af.
Ælt dejen og rul den ud til 12 runde kager (ca. 10 cm i diameter).
Fordel fyldet (ca. 2 spsk.) på hver runde kage. Fold sammen til halvmåner. Tryk kanterne til med en gaffel. Kom piroggerne på en plade med bagepapir.
Pensl piroggerne med et sammenpisket æg eller lidt vand. Bag i ovnen i ca. 12 minutter.
Lad piroggerne køle af på en bagerist. Server gerne med en god salat til.