Glutenfri pizzadej #17
Anmeldelser
(34 votes)
(34 votes)
Den bedste pizza er den hjemmelavede pizza – og det er slet ikke svært at lave sin egen pizzadej. Det er desuden en hyggelig aktivitet, du kan lave i køkkenet sammen med venner og familie, hvor man hver især kan toppe sin egen glutenfri pizzabund med sine yndlingstoppings. Prøv at lave en sprød og glutenfri pizzadej allerede i aften – så meget bedre end hentepizzaen!
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
2 små pizzaerSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 250° C.
Bland vand med gær i en skål, indtil gæren er opløst.
Tilsæt olie, salt, Semper Grov Mix og bagepulver, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 4 minutter.
Del dejen i to boller, og lad dem hvile under et klæde i 10 minutter, inden du ruller dem ud til runde pizzaer.
Top med dine favoritter, fx tomatsovs, spinat, basilikum, mozzarellaost og parmesan, og bag på nederste rille af ovnen i ca. 8 minutter.
Tip! Få en ekstra sprød pizzabund – brug bagepapir på en varm plade.