Glutenfri spinattærte
Middag

Glutenfri spinattærte

Anmeldelser

(3 votes)

(3 votes)

Vores glutenfri spinattærte er ikke bare skøn at skue, den smager også vidunderligt og er nem at lave. Perfekt til frokost eller middag, server den sammen med en frisk salat, og du har det perfekte glutenfri vegetarmåltid. En smagfuld vegetarmadtærte med spinat og ost.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    1 stor form
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Bland samtlige ingredienser i en skål, og smuldr det godt med fingrene, indtil du har en fin dej.

  3. Tryk dejen ud i en springform, ca. 24 cm i diameter.

  4. Forbag tærtebunden i ca. 10 minutter.

  5. Lav så æggestanden: Pisk mælk, piskefløde, æg, salt og peber sammen.

  6. Opvarm en stegepande med smør, og svits spinaten, så den bliver lidt blød, kom den i formen sammen med osten, og kom æggestanden over.

  7. Bages midt i ovnen i ca. 25 minutter, indtil tærten har en fin gylden farve.

  8. Tip! Lad tærten hvile lidt før servering, så er den nemmere at skære ud.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix Fiber - en glutenfri melblanding fra Semper med fiber

MIX FIBER