Glutenfri svensk sandwich lagkage med kylling & bacon
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
Sandwich-tærte med kylling og bacon. Noget af det bedste vores svenske venner har opfundet!
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
8-10Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Steg
bacon sprød i en stegepande. Lad fedtet løbe af på et stykke køkkenrulle. Hak det derefter.
Steg kyllingen i mindre stykker.
Bland yoghurt, purløg, kylling, sennep og peber.
Hak soltørrede tomater. Tilsæt de hakkede tomater og 2/3 af baconet til yoghurten og rør sammen.
Skær skorperne af brødet. Læg 1/3 af brødskivene på et fad. Fordel halvdelen af fyldet udover brødskiverne. Fortsæt med næste tredjedel af brødskiverne og den anden halvdelen af fyldet. Afslut med sidste lag af brødskiver.
Lad sandwich-tærten stå overdækket med plastfolie i køleskabet i ca 3-4 timer.
Smør flødeosten over hele sandwich-tærten.
Pynt med grøntsager, det resterende bacon og riv parmasan hen over.
Tip!
Brug en ostehøvl når du skærer zucchini for flotte tynde skiver som er nemme at forme.