Middag
Glutenfri tærte med forskelligt fyld
Anmeldelser
(26 votes)
(26 votes)
En mættende og solid tilbehørsklassiker til festlige middage af enhver art. For ekstra luksus kan du toppe med rucola, friske tomater og proscuitto.
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
6 stkSværhedsgrad
Mellem
Tærtedej
Sæt ovnen på 225° C.
Tærtedej:
Bland havregryn med din favorit Semper Mix.
Tilsæt smør og vand og ælt til en dej.
Tryk dejen ud i en smurt tærteform (ca. 24 cm i diameter).
Bag i ovnen i ca. 10 minutter.
Sænk ovntemperaturen til 200°C.
Fyld:
Pisk æg, fløde og/eller mælk, krydderier og eventuelt salt sammen. Fordel osten i tærtebunden og hæld æggeblandingen over.
Bag midt i ovnen, 25-30 minutter.