Glutenfri vegansk svensk sandwichtærte
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Prøv en af vores naboers favoritter; en svensk sandwichtærte med hummus, tzatziki og avocadocreme.
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
10-12Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Forbered hummus, tzatziki og avocadocreme
Hummus: Blend alle ingredienser i en foodprocessor og smag til med salt og peber.
Tzatziki: Riv agurken og læg det i et dørslag indtil vandet er drænet, kan tage en smule tid. Blend agurk med de resterende ingredienser og smag til med salt og peber.
Avocadocreme: Mos avocado med en gaffel og tilsæt de øvrige ingredienser under omrøring.
Stil de forskellige dips i køleskabet.
Skær kanterne af brødet
Læg 1/3 af brødskiverne på et fad. Fordel tzatziki og avocadocreme på brødet. Fortsæt med endnu et lag brødskiver.
Smør hummus over det næste lag af brød og afslut med et sidste lag brødskiver.
Dæk sandwichtærten med plastfolie og lad den stå i køleskabet i ca 3-4 timer.
Spred flødeost over hele sandwichtærten.
Pynt med zucchini, græskarkerner, cocktailtomater, gulerod og spinat.