Glutenfri vegansk svensk sandwichtærte
Middag

Glutenfri vegansk svensk sandwichtærte

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Prøv en af vores naboers favoritter; en svensk sandwichtærte med hummus, tzatziki og avocadocreme.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    10-12
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Forbered hummus, tzatziki og avocadocreme

  2. Hummus: Blend alle ingredienser i en foodprocessor og smag til med salt og peber.

  3. Tzatziki: Riv agurken og læg det i et dørslag indtil vandet er drænet, kan tage en smule tid. Blend agurk med de resterende ingredienser og smag til med salt og peber.

  4. Avocadocreme: Mos avocado med en gaffel og tilsæt de øvrige ingredienser under omrøring.

  5. Stil de forskellige dips i køleskabet.

  6. Skær kanterne af brødet

  7. Læg 1/3 af brødskiverne på et fad. Fordel tzatziki og avocadocreme på brødet. Fortsæt med endnu et lag brødskiver.

  8. Smør hummus over det næste lag af brød og afslut med et sidste lag brødskiver.

  9. Dæk sandwichtærten med plastfolie og lad den stå i køleskabet i ca 3-4 timer.

  10. Spred flødeost over hele sandwichtærten.

  11. Pynt med zucchini, græskarkerner, cocktailtomater, gulerod og spinat.

Bruges i opskriften
Glutenfri Frøbrød fra Semper

FRØBRØD