Glutenfri vegetarlasagne
Middag

Glutenfri vegetarisk lasagne

Anmeldelser

(6 votes)

(6 votes)

En rigtig velsmagende vegetarlasagne, der både er grøn og flot. Prøv at tilberede vores glutenfri vegetarlasagne allerede i aften. Vi erstatter hakket kød med vores yndlingsgrøntsager, resultatet - en nærende lasagne.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Brun grøntsager og løg i olie. Tilsæt bouillon, tomater, salt og krydderier. Kog under låg i ca. 10 minutter, til du har en grøntsagssauce. Smag til med salt og peber.

  3. Smør en ovnfast form med olie. Læg et lag lasagneplader i bunden og fortsæt skiftevist med grøntsagssauce og plader. Slut af med grøntsager og drys med revet ost.

  4. Bag i ovnen i ca. 30 minutter.

Bruges i opskriften
Glutenfri Lasagneplader fra Semper Glutenfri - samme gode pasta i nyt design

LASAGNEPLADER