Glutenfri Granola
Morgenmad

Glutenfri sprød granola

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Skøn granola der passer perfekt på yoghurt eller parfait.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    ca. 15 dl
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175° C.

  2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål..

  3. Tilsæt kokosolie blandet med blød honning, Bland godt så olie og honning fordeles jævnt.

  4. Tilsæt vand, bland godt sammen og lad blandingen hvile i 10 minutter.

  5. Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og flad grynene ud over pladen med håndfladen til en tynd flad kage.

  6. bages midt i ovnen, ca. 20 minuttter. Rør i blandingen undervejs så granolaen får en jævn gylden farve og så kagen brydes op i mindre stykker.

  7. Lad granolaen køle af.

  8. Tilsæt tørret, hakket frugt eller bær hvis du har lyst og opbevar granolaen i et glas eller en plastbeholder godkedt til opbevaring af fødevarer.