Morgenmad
Glutenfri sprød granola
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Skøn granola der passer perfekt på yoghurt eller parfait.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
ca. 15 dlSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 175° C.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål..
Tilsæt kokosolie blandet med blød honning, Bland godt så olie og honning fordeles jævnt.
Tilsæt vand, bland godt sammen og lad blandingen hvile i 10 minutter.
Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og flad grynene ud over pladen med håndfladen til en tynd flad kage.
bages midt i ovnen, ca. 20 minuttter. Rør i blandingen undervejs så granolaen får en jævn gylden farve og så kagen brydes op i mindre stykker.
Lad granolaen køle af.
Tilsæt tørret, hakket frugt eller bær hvis du har lyst og opbevar granolaen i et glas eller en plastbeholder godkedt til opbevaring af fødevarer.