Glutenfri morgenmuffins
Morgenmad

Glutenfri morgenmuffins

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

En herlig blanding af frø, nødder og bær. Gå ud fra grundopskriften og tilsæt herefter hvad du nu har i huset!

  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Portioner
    7
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225°C.

  2. Bland Semper Boghvede & Teffmel, havregryn, bagepulver, salt, kanel og kokosolie (eller smør).

  3. Kom det hele i køkkenmixeren i et par minutter, indtil fedtstoffet er rørt godt ind i melet. Alternativt kan dejen æltes sammen med hænderne.

  4. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt hurtigt det hele sammen til en dej.

  5. Fordel dejen i muffinforme.

    Tip! Du kan roligt fylde formene helt op til kanten, for dejen hæver ikke så meget.

  6. Bag midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL

Semper Havregryn, glutenfria havregryn på ren havre

HAVREGRYN