Glutenfri tagliatelle med tomatsauce & kødboller opskrift fra Semper Glutenfri
Nemme retter

Glutenfri pasta med italienske kødboller i tomatsauce

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Prøv vores opskrift på Tagliatelle con Polpette al Pomodoro! Velsmagende og glutenfri pasta med italienske kødboller i fyldig tomatsauce. Top med revet parmesan og frisk timian for en ekstra lækker smagsoplevelse.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    4 portioner
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Tomatsauce: Hak løg og hvidløg og steg i olivenolie, indtil løgene er klare. Tilsæt resten af ​​ingredienserne til tomatsaucen og lad det simre i 15 minutter.

  2. Italienske kødboller: Kom hakket kød i en skål og tilsæt alle ingredienserne til kødbollerne og bland. Lad farsen hvile et par minutter og form så små kugler. Steg kødbollerne et øjeblik, så de får lidt stegeskorpe og kom dem i tomatsaucen. Kog til kødbollerne er gennemstegte.

  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  4. Vend saucen med kødbollerne ned i pastaen og top med frisk timian og parmesan.

  5. Tip! Udskift det hakkede kød med finthakkede mandler og velsmagende ost for et vegetarisk alternativ.

Bruges i opskriften
Glutenfri Tagliatelle fra Semper Glutenfri Nyt design, samme  gode glutenfri pasta!pasta

TAGLIATELLE