Glutenfri brød med pocheret æg - opskrift
Nemme retter

Glutenfri brød med pocheret æg

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En skøn klassiker i en spændende nyfortolkning!

  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Skær avocadoen i tynde skiver. Dryp citronsaft over.

  2. Smør brødskiverne med friskost og kom avocadoskiverne på. Hæld olivenolie over og drys med salt og chiliflakes.

  3. Nu skal æggenes pocheres: Bring vand, eddike og salt i kog (2 tsk.). Skru ned, så det simrer. Slå æggene ud i en kop et ad gangen. Rør rundt i vandet med store bevægelser så det hvirvler rundt og lad forsigtigt ægget glide ned i det simrende vand. Lad ægget koge i ca. 3 minutter og tag det forsigtigt op med en hulske. Lad det dryppe af på et stykke papir.

  4. Kom et pocheret æg på toppen af hvert stykke brød. Drys med græskarfrø og finthakket persille.

Bruges i opskriften
Semper Fjällrundor med fiber, mjukt och glutenfritt bröd

FJELLBRØD MED FIBER

Grova - Glutenfrit og fiberrigt brød med smag af kommen fra Semper Glutenfri

GROVA