Nemme retter
Glutenfri brød med pocheret æg
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
En skøn klassiker i en spændende nyfortolkning!
Tilberedningstid
20 minutterPortioner
4Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Skær avocadoen i tynde skiver. Dryp citronsaft over.
Smør brødskiverne med friskost og kom avocadoskiverne på. Hæld olivenolie over og drys med salt og chiliflakes.
Nu skal æggenes pocheres: Bring vand, eddike og salt i kog (2 tsk.). Skru ned, så det simrer. Slå æggene ud i en kop et ad gangen. Rør rundt i vandet med store bevægelser så det hvirvler rundt og lad forsigtigt ægget glide ned i det simrende vand. Lad ægget koge i ca. 3 minutter og tag det forsigtigt op med en hulske. Lad det dryppe af på et stykke papir.
Kom et pocheret æg på toppen af hvert stykke brød. Drys med græskarfrø og finthakket persille.