Glutenfri gnocchi ai Funghi med Sempers glutenfri pasta
Nemme retter

Glutenfri Gnocchi ai Funghi

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Nyd en god glutenfri Gnocchi ai Funghi med stegte karamelliserede svampe, frisk salvie og rosmarin. Top med høvlet parmesan for en udsøgt smagsoplevelse!

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  2. Skær svampene i skiver og steg dem på panden i smør og sukker til de karamelliserer.

  3. Tilsæt salvieblade og hakket rosmarin og steg yderligere et øjeblik.

  4. Top den kogte pasta med den stegte svampeblanding, friskkværnet peber og høvlet parmesan. 

    Veganer? Erstat smør og ost med veganske alternativer.

Bruges i opskriften
Gnocchi fra Semper Glutenfri

GNOCCHI