Knækbrødssnitter med rødbedehummus - en farveglad snitte
Nemme retter

Glutenfri knækbrødssnitter med rødbedehummus

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En vegetarisk snitte som også er god som snack. Rødbederne giver hummusen en god smag og en fin lyserød farve. Sammen med fetaosten bliver det en rigtig god smagsoplevelse. Et rigtigt frisk pust til frokosten eller på buffeten.

  • Tilberedningstid
    10 min
  • Portioner
    2 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Skær rødbederne i skiver.

  2. Skræl hvidløgene, og bland rødbeder, hvidløg og kikærter.

  3. Dryp olien i, og smag til med salt og peber.

  4. Server rødbedehummusen på Semper Spisbrød med fetaost, china rose spirer eller rødbedespirer og drejet bolchebede.

Bruges i opskriften
Glutenfri Spisbrød knækbrød fra Semper

SPISBRØD