Glutenfri knækbrødssnitter med tomat og friskost
Nemme retter

Glutenfri knækbrødssnitter med tomat og friskost

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Så bliver det ikke meget friskere. Disse glutenfri knækbrødssnitter er den perfekte snack, der passer til både hverdag og fest. De bagte tomater sammen med friskosten er en skøn kombi, som får smagsløgene til at synge, cremet og samtidig frisk. Med karse og frisk rosmarin på toppen er de desuden smukke at se på.

  • Tilberedningstid
    15 min., 3 t i ovnen
  • Portioner
    2 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 120° C.

  2. Prik cherrytomaterne lidt med en gaffel eller skarp kniv, for at undgå at de sprækker i ovnen.

  3. Dryp olivenolie på tomaterne, og drys dem med salt og peber, når de ligger på bagepladen med bagepapir.

  4. Bag dem i ovnen i ca. 2 timer, og lad dem derefter stå på ovnens eftervarme med lågen lidt åben i ca. 1 time.

  5. Server tomaterne på rosmarinknækbrød toppet med valgfri friskost og tomat. Dekorer med karse eller rosmarin.

Bruges i opskriften
Glutenfri Rosmarin knækbrød fra Semper Glutenfri

ROSMARINKNÆKBRØD MED SALT