Glutenfri pasta med mozzarella og ovnbagte tomater
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Nyd en velsmagende, glutenfri pasta med mozzarella, ovnbagte tomater og hjemmelavet pesto. Perfekt, når du har lyst til en enkel og velsmagende pastaret!
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
4Sværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Bland basilikum, pinjekerner, parmesanost og olivenolie sammen til en jævn pesto. Peber og salt efter smag.
Bag tomaterne i ovnen ved 200°C i cirka 15 minutter.
Tørrist græskarkernerne i en stegepande ved middel varme i et par minutter, indtil de begynder at tage farve.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Brug rigeligt vand og kom ikke pastaen i, før vandet koger.
Server pastaen med mozzarella, ovnbagte tomater og pesto.
Top med nogle græskarkerner, flagesalt og sort peber.