Glutenfri pasta pesto med halloumi og grønne ærter
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Vad sägs om en glutenfri pasta med hemmagjord pesto, halloumi och gröna ärtor? Detta recept lagar vi med Fusilli med Havre, läckra pastaskruvar som ger maträtten en härligt fyllig smak. Toppa med riven parmesan och njut!
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
4Sværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Tørrist mandlerne til pestoen.
Bland derefter grønkål, søde mandler, revet pecorino, citronskal, fed hvidløg og olivenolie sammen til en jævn pesto. Tilsæt ekstra olivenolie og sort peber efter smag.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Brug rigeligt vand og kom ikke pastaen i, før vandet koger.
Steg halloumien i stykker ved middel varme i lidt olivenolie, til den er gylden.
Kog ærterne, sæt dem derefter til side og lad dem stå i 2 minutter. Hæld derefter vandet fra.
Server pastaen med halloumi, ærter, pesto, citronskal og lidt sort peber. Top gerne med revet parmesan og nyd pastaen sammen med godt brød.